Kuchnia&Muzyka Hilton Garden Inn Kraków Airport

Kuchnia&Muzyka Hilton Garden Inn Kraków Airport.

Już 18-tego lutego rusza kolejna edycja Kuchnia&Muzyka w Hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport. Bardzo fajna idea łączenia dań z muzyką pod jednym przewodnim tematem. Bardzo ciepło wspominamy kolację w Hilton Garden Inn Kraków Airport, dlatego zachęcamy Was, aby się tam wybrać na jeden z trzech wieczorów Kuchni&Muzyki, tym bardziej, że o menu zadba genialny Miłosz Kowalski, a do tego cała kolacja w bardzo przystępnej cenie 🙂

Przez wzgląd na duże zainteresowanie pierwszą edycją, hotel zdecydował się na kontynuację Kuchni & Muzyki w niezmienionej wersji. Zmienią się jedynie kulinarne inspiracje – będzie bardziej egzotycznie. Podczas pierwszej kolacji będzie można skosztować pikantnego styku dwóch kultur, czyli kuchni Tex-Mex. Na szczególną uwagę zasługuję także kwietniowe wydarzenie, podczas którego goście zasmakują wciąż nieodkrytej kuchni dalekich Antypodów przygotowanej przez rodowitego Australijczyka.

Podczas wybranych czwartkowych wieczorów na gości będą czekały bufety; zimny, gorący i słodki. Ponadto pokazy livecooking, muzyka na żywo i szeroki wybór win i alkoholi. Cena 75 złotych od osoby – obejmuje bufety, pokazy live cooking, koncert muzyczny i parking. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc wymagana jest wcześniejsza rezerwacja.

18 lutego 2016 – Kuchnia Tex – Mex, czyli pikantne połączenie kuchni teksańskiej i meksykańskiej

Ceviche  z polędwicy z dorsza, chilli con carne , tacos z pieczonymi ziemniakami i chorizo, churros z sosem karmelowym i wiele innych, wszystko podane przy akompaniamencie ludowej muzyki Meksyku

17 marca 2016 – Kuchnia Irlandii

Klasyczne menu na obchody Dnia Św. Patryka –  baranina pieczona w sosie miętowym z morelami, cream delight – deser z dodatkiem migdałów, płatków owsianych i irlandzkiej whiskey, czy pudding z chleba – w tle tradycyjna muzyka folkowa

21 kwietnia 2016 – Kuchnia odległych Antypodów

Jedna z niewielu okazji by zakosztować niezwykle różnorodnej kuchni australijskiej w Krakowie – m.in. pie floater – typowa potrawa południowej Australii, lamingtons – ciasto biszkoptowe oblane czekoladą i ryba pieczona w liściu bananowca.

Hilton Garden Inn Kraków Airport to pierwszy hotel przy Międzynarodowym Porcie Lotniczym Kraków Airport. Znajduje się zaledwie 12 km od historycznej części miasta. W 155 pokojach, zapewnia swoim gościom szereg udogodnień, takich jak: darmowe Wi-Fi, telewizor LCD, mini lodówkę, zestaw do przygotowania kawy i herbaty, w pełni wyposażoną salę fitness, lobby bar oraz restaurację serwującą dania kuchni międzynarodowej. Ponadto obiekt dysponuje 10 salami konferencyjnymi o łącznej powierzchni ponad 700 mkw.

Kuchnia&Muzyka Hilton Garden Inn Kraków Airport

Summary
Event
Kuchnia&Muzyka Hilton Garden Inn Kraków Airport
Location
Hilton Garden Inn Kraków Airport, Kapitana Mieczysława Medweckiego 3,Kraków,
Starting on
02/18/2016
Ending on
04/21/2016

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *