Trybowanie udka kurzego 7 grudnia, 20118 kwietnia, 2015Paszczak Trybowanie udka kurzego to nie taki trudni proces. Poniżej umieszczam mój filmik pokazujący jak trybować udko kurze. Share this:Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Naprawdę bardzo pomocny ten filmik, myślę, że teraz mi pójdzie znacznie lepiej! 🙂 Do tej pory mój wytrybowany kurczak wyglądał jak po teksańskiej masakrze piłą motorową, haha! 😉 Odpowiedz
Naprawdę bardzo pomocny ten filmik, myślę, że teraz mi pójdzie znacznie lepiej! 🙂 Do tej pory mój wytrybowany kurczak wyglądał jak po teksańskiej masakrze piłą motorową, haha! 😉
Będę bardzo rad jak filmik się przyda 🙂
chyba najważniejszy jest super ostry nóż. I oczywiście sprawne ręce 🙂
Ja ogólnie nie wyobrażam sobie gotowania bez ostrego noża 🙂