Składniki:
- 1 puszka śledzi w sosie pomidorowym
- 1/2 średniej cebuli (30g) pokrojonej w drobną kostkę
- 1 jajko na twardo pokrojone w kostkę
- 1 łyżka majonezu
- 1 ogórek kiszony pokrojony w kostkę
- sól, pieprz
Rybę z sosem przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem, dodać wszystkie składniki i dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Podsumowanie
Nazwa dania
Pasta z ryby
Opublikowany
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas
Di kanapek musi być cudowna 🙂
Pozdrawiam i zapraszam do siebie 🙂
Uwielbiam takie domowe smarowidła na chleb 🙂
Znam, znam. Mega popularna wersja z makrelą 🙂
Ze śledziem nie jadłam żadnej pasty. Trzeba spróbować!
Fajna odmiana od tuńczykowych i makrelowych:)
oj juz czuje ten smak 😀