Sałatka ze szparagami

Sałatka ze szparagami

Składniki na 2 porcje:

  • 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone na ćwiartki
  • 200g obranych zielonych szparagów, pokrojonych jak tagiatelle
  • 2 pomidorki koktajlowe. pokrojone na ćwiartki
  • garść uprażonych na suchej patelni pestek dyni
  • 4 łyżki Majonezu Delikatnego Winiary
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • szczypta cukru
  • sól
  • pieprz
Szparagi wymieszać z majonezem, sokiem z cytryny, doprawić solą , cukrem i pieprzem, wyłożyć porcje na talerze, udekorować jakiem i pomidorkami. Gotowe!
Podsumowanie
recipe image
Nazwa dania
Sałatka ze szparagami
Opublikowany
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *