Pasta z jajek – przepis

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 cebula pokrojona w drobną kostkę
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  •  sól, pieprz

Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę sparzyć, dodać do jajek, dodać masło, majonez i musztardę, wymieszać i doprawić solą i pieprzem.

Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Pasta z jajek – przepis

  1. No proszę proszę, własnie mnie szanowny małżonek poinformował o tym blogu. Z przyjemnościa będe korzystac z przepisów, bo ja też baaaaaardzo lubię gotować

    Pozdrawiam

    Karolina Tyka 🙂

  2. Podoba mi się pomysł z przetarciem jajek na grubych oczkach tarki. Ja zazwyczaj blenduję pastę z twarożkiem i czosnkiem na gładką masę ale taka wersja też jest świetna, taka rustykalna 😉

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *